.: aina's FotoPage :.

By: aina irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jul-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark

di Mines
naik bot di Mines
eye on Malaysia
View all 6 photos...
Aina Bercuti...


Friday, 2-May-2008 07:53 Email | Share | | Bookmark
*Ibu yang sibuk*

ketika d Kuching
hadiri jemputan konvokesyen kk zon sarawak
hotel majlis konvo dan penginapan ibu
View all 6 photos...
Kesian Aina... dalam sebulan dua ni.. ibu n abah sibuk jer... asyik tinggal aina kat maktok jer...

skrang ni, ibu dah free skit... abah plak dah mmg keja dia asyik kluar jer... nak wat camne..

skrang ni ibu nak luangkan masa ngan aina... ingat nak bwk aina p jln2... jln pusing penang pun jdlah kan.. hehehe

ingat nak p bercuti tapi abah asyik sibuk.. klu tak bwk abah pun tak best gak...

nak bawak aina p bercuti ke mana ha???


Thursday, 27-Mar-2008 04:34 Email | Share | | Bookmark
.:Aina setahun 7 bulan:.

ikut rombongan student ibu..
pandai main piano..
di tepi pantai...
View all 6 photos...
Lamanya tak masukkan gambar dlm fp ni.. ni ada gambar terbaru aina irdina...


Thursday, 1-Nov-2007 04:58 Email | Share | | Bookmark
testing kamera baru

 
 
 
View all 10 photos...
Aina dah masuk setahun 3 bulan.
Aina dah nak tido dah, ibu suruh Aina posing
Susahnya nak ambik gambaq Aina la ni.
Tak mau tengok kamera.
Saja nak test kamera baru.


Saturday, 20-Oct-2007 02:27 Email | Share | | Bookmark
.:Selamat Hari Raya Aidilfitri:.

raya tahun 2006 dan 2007
bersama ibu dan abah
keluarga pak long
View all 8 photos...
Lama x entry fp ni... ibu bz sgt.

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kenalan....

Aina beraya sakan raya tahun ni.. ye la dah besar skit kan. kenal duit raya tau... (sapa ajar, ntah)

Abah tak ingat nak ambil gambar masa buat open house ari tu (bz layan tetamu)... sayang sangat...

ok, ni ada skit gambar raya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net